Routebeschrijving Breda


Grotere kaart weergeven

Komende vanaf Eindhoven / Tilburg
U neemt op de A58 de afslag Utrecht/Breda (A27). U neemt na ongeveer 2 km de afslag Breda. Bovenaan bij de verkeerslichten gaat u linksaf. U vervolgt deze weg en gaat onder een tunnel door. Vervolgens gaat u bij de eerste verkeerslichten direct na de tunnel rechtsaf. U bevindt zich dan op de Baronielaan. U vindt ons kantoor aan het einde van de Baronielaan (nr.1.). U kunt uw auto gratis parkeren op de Baronielaan, indien daar geen plek is kunt u parkeren tegenover ons pand op de Wilhelminastraat of de Parkstraat (hier dient wel betaald te worden).

Komende vanaf Utrecht / Oosterhout
U neemt op de A27 de afslag Breda/Bavel. Bovenaan bij de verkeerslichten gaat u linksaf. U vervolgt deze weg en gaat onder een tunnel door. Vervolgens gaat u bij de eerste verkeerslichten direct na de tunnel rechtsaf. U bevindt zich dan op de Baronielaan. U vindt ons kantoor aan het einde van de Baronielaan (nr.1.). U kunt uw auto gratis parkeren op de Baronielaan, indien daar geen plek is kunt u parkeren tegenover ons pand op de Wilhelminastraat of de Parkstraat (hier dient wel betaald te worden).

Komende vanaf Roosendaal, Rotterdam (of België)
U neemt op de A16 de afslag Breda/Rijsbergen. Volg de vierbaansweg tot de afslag Mastbosch. Onderaan de afslag gaat u rechtsaf. U neemt daarna de derde straat links. U bevindt zich dan op de Baronielaan. Bij de stoplichten steekt u het kruispunt over, vervolgens rijdt u rechtdoor op de rotonde met 4 grote bomen. U vindt ons kantoor aan het einde van de Baronielaan (nr.1.). U kunt uw auto gratis parkeren op de Baronielaan, indien daar geen plek is kunt u parkeren tegenover ons pand op de Wilhelminastraat of de Parkstraat (hier dient wel betaald te worden).

Contact
 

Contact

Neem contact met ons op:
T. +34 951 419 998

Fiscaal juridisch advies
 

Fiscaal juridisch advies

Overzicht van alle fiscale diensten van Gimbrère Doorakkers Tax Lawyers voor particulieren en ondernemers.