Gimbrère Doorakkers Tax Lawyers - een bijzondere samenwerking

Begin dit jaar is er een bijzonder partnership geboren op het gebied van Fiscaal recht. Sinds 1 februari 2012 werken Tjaard Gimbrère en Jan Doorakkers intensief samen onder de naam Gimbrère Doorakkers Tax Lawyers.

Gimbrère: "Jan is een absolute professional binnen het fiscaal recht. Dankzij zijn expertise hebben we nu echt alle kennis in huis: zowel op juridisch als op fiscaal vlak." Doorakkers voegt daaraan toe: "We vullen elkaar heel goed aan. Door gebruik te maken van de bestaande vestigingen van het kantoor van Tjaard kunnen we voortaan cliënten in zowel Nederland als in Spanje adviseren. Mijn uitvalsbasis wordt de vestiging in Marbella. Uiteraard blijft Gimbrère International Advocaten hét aanspreekpunt voor alle andere juridische vraagstukken."

Particulieren, ondernemers, accountants en (belasting)adviseurs kunnen bij Gimbrère Doorakkers Tax Lawyers terecht voor:

- Internationaal Fiscaal recht
- Internationaal Erfrecht       
- Internationaal Pensioen Recht

Meer weten? Kijk op www.gimbreredoorakkers.com

Beschuit met muisjes
Om deze bijzondere samenwerking te vieren nodigt Gimbrère Doorakkers Tax Lawyers u van harte uit voor beschuit met muisjes op het kantoor in Marbella. U kunt voortaan altijd langskomen op ma. t/m do. van 09.30 -17.30 uur en op vr. van 09.30 - 14.00 uur (daarbuiten op afspraak). Of bezoek een van onze andere kantoren in Madrid, Barcelona, Amsterdam en Breda.

Gimbrère Doorakkers Tax Lawyers
Calle del Califa s/n
C.R. Las Lolas, puerta C. 2a planta, apart. 3
Nueva Andalucia 29660 Marbella
Spanje

T. +34 - 95 141 99 98
F. +34 - 95 281 04 80
E. info@gimbreredoorakkers.com
I. www.gimbreredoorakkers.com